Circusplaneet vzw - Drongensesteenweg 146, 9000 Gent info@circusplaneet.be - 0032 9 228 92 72

Steun Circusplaneet  voor de renovatie van onze circuskerk! Samen met jou maken we van de circuskerk een warme ontmoetingsplek waar iedereen welkom is met circus als drijvende kracht.

Giften

Sponsoring

Je kan Circusplaneet steunen door een gift te storten. Dit kan op de projectrekening Circusplaneet, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting:

• BE10 0000 0000 0404 -BIC: BPOTBEB1

• Naam: Koning Boudewijnstichting

• Gestructureerde mededeling 128/2977/00001.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB)

Circusplaneet stelt een aantal sponsorformules voor. Uiteraard zijn wij bereid om met uw club of bedrijf in overleg te gaan en een formule op maat uit te werken. Hebt u interesse in een uitgebreid sponsordossier, stuur een mailtje naar matthias@circusplaneet.be

• Salto - €500
    •    Naamsvermelding als sponsor op een stenen gedenkplaat in de circuskerk.
    •    2 zitplaatsen + receptie op onze benefietvoorstelling in het najaar van 2018.

• Dubbele Salto - €1.000
    •    Naamsvermelding als sponsor op een stenen gedenkplaat in de circuskerk.
    •    4 zitplaatsen + receptie op onze benefietvoorstelling in het najaar van 2018.

• Trippel Salto - €2.500
    •    Een voorstelling voor een familiepubliek op uw locatie naar keuze.
    •    Naamsvermelding als sponsor op een stenen gedenkplaat.
    •    Zichtbaarheid met naam en/of logo op onze website.
    •    Zichtbaarheid op ons buurtcircusfestival ‘Planeet Malem’ 2019 - affiche, programmasite, banner.

• Quadrupel Salto - €5.000
    •    Een circusvoorstelling/event op maat van uw bedrijf voor 140 personen in onze kerk in de periode 2019-2021 (na oplevering van de verbouwingswerken). Mogelijkheid tot receptie vooraf in de foyer.
    •    Naam- en/of logovermelding als hoofdsponsor op een stenen gedenkplaat in de circuskerk.
    •    10 zitplaatsen + receptie op onze benefietvoorstelling in het najaar van 2018.
    •    4 jaar lang zichtbaarheid met logo op de frontpagina van onze website en op de algemene flyer van Circusplaneet.
    •    4 jaar lang zichtbaarheid op ons ‘Jeugdcircusfestival’ tijdens de Gentse Feesten (affiche, programmaflyer, magazines Gentse Feesten).

Je kan hier het volledige sponsordossier donwloaden