Hotel Malem, een kerk in verandering


In september starten we met de renovatie van de Circuskerk. Omdat we graag in onze circuskerk vertoeven en omdat we dit gevoel graag delen met jullie, sluiten we de kerk niet volledig tijdens de renovatie, de circuskerk wordt voor een jaar Hotel Malem! Artiesten zullen resideren in Hotel Malem om iets te maken in en rond de kerk. Daarnaast organiseren we verschillende evenementen om iedereen te verwelkomen in de circuskerk en de staat van de renovatie te gebruiken als speelplek voor artiesten, circusliefhebbers en buurtbewoners.

Hieronder al een kort overzicht van de evenementen die zullen doorgaan in Hotel Malem.


21 oktober 2018 – Malem Strandt We beginnen eraan, de vloer wordt uitgebroken en we maken van de gelegenheid gebruik om de kerk te veranderen in een groot strand. Clubbeachvolley, een wereldrecord strandacro, optredens, en dit alles in een tropisch, zanderig sfeertje.


21 december 2018 – Malem Nacht Tijdens de langste nacht van het jaar en een kerk in volle verbouwing maken we het gezellig in en rond de kerk. Wandelingen, vuur, sfeer, vertelsels en hete soep zullen zorgen voor een warme, lange nacht.


27 en 28 april 2019 – Planeet Malem We tonen al de eerste veranderingen in de kerk en maken er rond de kerk een groot feest van. Optredens, workshops, buurtprojecten, … Iedereen welkom in Hotel Malem dus!


26 mei 2019 – Satelliet Malem Bouwen, verpakkingen, kartonnen dozen, … Een hele middag spelen we met al het materiaal dat ter beschikking is. Cardboard war, circus met papier, masterclass origami, artiesten from outta space …


14 september 2019 – Malem Bad

De grote opening van de circuskerk in een nieuw badje. Eén groot feest waar we de kerk officieel inwijden. Staan alvast op het programma voor de officiele kant van heel het gebeuren: Le Cirque Democratique de la Belgique.
75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven